Lifestylecoaching

Lifestylecoaching

Op weg naar nieuwe energie

15 jaar

Lifestylecoaching en voedingsconsulent

1.000+

Tevreden klanten

14 dagen

Niet goed geld terug garantie

Lifestylecoaching

Lifestylecoaching

Heb jij stress, een burn-out en wil je een leefstijl-switch maken om gezond en vitaal ouder te worden!
Heb je het gevoel dat je op een burn out afstevent of dat je energie te kort hebt…
dan zal ik je coachen om je levensstijl terug in balans te brengen…
en ingeval door te verwijzen naar een arts, psycholoog of burn out coach🌺

Meer informatie


Op weg naar nieuwe energie

Stress

Stress

Het overkomt iedereen wel eens. Iedereen voelt zich wel eens moe of overspannen. We hebben de neiging om van hot naar her te hollen, we denken te moeten voldoen aan bepaalde verwachtingen van man of vrouw, vrienden, baas, of we moeten toch nog even nog alle sociale media hebben gecheckt.

Wil je uit de drukdoenerij stappen, jezelf bovenop plaatsen en een eigen unieke houding ontwikkelen om met stress om te gaan? Ik wil je graag helpen, je eigen keuzes te maken, de stress de baas te kunnen.

Kies bewust en kies voor jezelf. Via inzicht in je situatie en het gebruik van stress reducerende technieken leer je omgaan met de verschillende situaties die bij jou een stressreactie uitlokken.

Burnout

Burn out

Blijft de stress reeds lange tijd aanhouden?
Voel je echter langdurig de energie uit je lijf wegsijpelen?
Voel je je erg prikkelbaar, emotioneel erg kwetsbaar, en zijn al die klachten bovendien werk gerelateerd? Dan is het goed mogelijk dat je op een burn-out afstevent.
Met een open en begripvolle houding leef ik me in jouw situatie en gaan we samen op zoek naar hoe we jou weer sterker kunnen maken zodat je met nieuwe energie en enthousiasme je lijf, je brein, je situatie weer de baas kunt.
Verlang jij er ook naar je lekker te voelen in je eigen lijf, je krachtig voelen, energiek te zijn en vol levenslust? Dat er een gevoel van zingeving is waarbij je leven zoals je het vorm geeft klopt en aansluit bij jouw waarden?
Leefstijl-en vitaliteitscoaching is een heel laagdrempelige manier om positief met je eigen gezondheid aan de slag te gaan met lange termijn resultaten. Een gezonde leefstijl vanuit een integrale aanpak draagt op een positieve wijze bij in het gezond en vitaal ouder worden. Vanuit respect voor je ene unieke lichaam en de wens om goed voor jezelf te willen zorgen🍀

Wie ben ik?


Ik ben Monique Veneman Ik word er blij van om mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen en te leren in hun kracht te staan Ik ben onderneemster & levensgenieter! Ik sta vol in het leven en geniet terug met volle teugen. Ik pak alles vanuit de positieve kant aan en zie tegenslagen als kans om te groeien en mezelf te blijven ontwikkelen. Mijn passie is om anderen te begeleiden naar een leven vol levensenergie en vreugde! En dat is een cadeau voor ons beide

Lifestylecoaching

Mijn aanpak

Aanpak We doen een intake waarbij we alle pijlers die van invloed zijn op je huidige leefstijl en vitaliteit in kaart brengen. Zo kijken we naar beweging, voeding, slaap, ontspanning, persoonlijke ontwikkeling, eigen regie, sociale contacten, relatie en zingeving. Dat helpt je inzicht te krijgen waar voor jou de winstpunten zijn om je

meer informatie


Mijn aanpak valt onder gecombineerde leefstijlinterventie en ik kijk naar jou als 'totale' persoon en alles wat van invloed is op je welbevinden. Mijn aanpak is verder praktisch en oplossingsgericht, No-nonsens'. Doel formuleren Je gaat zelf je doelen formuleren en we maken aansluitend hier op een plan van aanpak.

Met overzichtelijke haalbare stapjes ga je aan de slag. De coachgesprekken duren elke keer een uur. Samen zijn wij een team met een missie: ik stap een stuk met je mee op jouw pad om je gezonder en energieker in je lijf te krijgen. Of je te helpen weer betekenis en zingeving te hervinden in je leven.

Uniek: Ik coach

Naast inzicht gevende gesprekken worden technieken als en relaxatie, meditatie en yoga gebruikt.

Voedingsadviezen en adviezen op het gebied van meer bewegen. Je wordt gecoacht naar een meer gebalanceerd, vitaal en gezond leven.

Wat je van jouw kant verder nodig hebt is dat je:

  •  Open staat voor veranderingen in je leefstijl
  •  Creatief wil meedenken in mogelijkheden tot de verandering in je leefstijl
  •  Gaat voor het lange termijn resultaat
  • Het je zelf gunt om tijd en aandacht aan jezelf te geven, je bent het waar
Samenwerking

Samenwerking

Vijftig procent van de bevolking lijdt aan overgewicht, vier op de vijf jongeren beweegt te weinig, een op de zes werknemers heeft burn out klachten, 25 % procent van de vrouwen tussen 18 en 25 jaar heeft problemen met in slaap te komen. Willen we de kwaliteit van leven van mensen verbeteren, hun langer gezonde levensjaren geven dan is samen werking tussen professionals, instanties en gemeenten meer nodig dan ooit.

Ik wil mij hier graag voor inzetten en een rol spelen daar waar mogelijk. Er is niet altijd één oorzaak, die resulteert in één ziekte waarbij slechts één therapie toepasbaar is. Daar is echter wel de geneeskunde anno 2019 op gebaseerd’. In de huidige gezondheidszorg is een multidisciplinaire samenwerking essentieel. Coaching bij werkproblemen en persoonlijke problemen Coaching wordt vaak aangevraagd bij persoonlijke en werk gerelateerde problemen zoals stress, burn-out en persoonlijkheidsvragen.

Ook vragen rondom beter communicatie en gedrag komen vaak ter sprake.

  • Vergoeding personal coaching
  • Zorgverzekeraars kennen geen vergoeding voor de kosten van Coaching & Training. Sommige vergoeden deels uit coulance.

Samenwerking Informeer hiernaar bij uw verzekering. Werkgevers vergoeden steeds vaker de kosten van coaching of deelname aan workshops, als onderdeel van het arbeidsvoorwaarden pakket. Vanuit het opleidingsbudget of beperking ziekteverzuim. Vraag uw werkgever. • Veel Hoge Scholen en universiteiten kennen ook een vergoeding voor deelname aan workshops of individuele begeleiding. • Voor ondernemers is coaching doorgaans aftrekbaar voor de belasting. Heeft u een uitkering? Informeer bij uw e-coach van het UWV of u in aanmerking komt voor een Persoonlijk Re-integratie budget of Individuele Re-integratie Overeenkomst. Hieruit kan vaak kosten voor coaching worden betaald. Minimum inkomens Voor particulieren, studenten en ondernemers met een minimum inkomen, is overleg over het tarief of betalingsregeling mogelijk.

Tarieven

De investering voor dit maatwerk traject van 6 weken is €239,00,-

In het totale traject van 6 weken krijg je:

  • Coaching 1 uur per week
  • Meer energie
  • Een nieuwe lifestyle tussen de consulten
  • de mogelijkheid om met skype, telefonisch of per WhatsApp feedback te krijgen

Losse coach sessies op uur basis zijn ook mogelijk u betaald dan per uur 50 euro!

Overtuigd? Start vandaag nog!