Stap voor stap in balans met Yogalates

Start met Yogalates voor meer ontspanning, meer flexibiliteit,

een sterk lichaam, een gezonde geest en meer persoonlijke kracht.

(Zelfs als je nooit eerder yogalates hebt geprobeerd)


Iedere woensdagavond van 20.00-21.00

Gratis proefweek


Je weet dat yogalates goed is voor lichaam en geest. Maar de mogelijkheden 

zijn zo overweldigend dat het je ervan weerhoudt om te beginnen...

Je weet niet hoe

Je wilt wel beginnen met Yogalates, maar je weet niet precies hoe en waar?

Het voelt onwennig

Starten met Yogalates voelt onwennig en je weet niet precies wat je doet.

Geen concrete handvatten

Je mist de stappen hoe je Yogalates in jouw leven kunt integreren

Je wilt op een toegankelijke manier kennis maken met Yogalates en de voordelen

ervaren terwijl je alle handvatten krijgt om het in jouw tempo eigen te maken.

Dat doen we bij Fit & Fun! Yogalates is voor iedereen toegankelijk!

Heb je last van stress, prikkelbaarheid, slechte nachtrust, lage energie, onverklaarbare pijntjes en gewoon niet lekker in je vel zitten?

Wat als ik je vertel dat je jouw stress en spanning kunt verminderen en je spieren kunt ontspannen? Dat je kunt werken aan je concentratie, je mentale helderheid kunt verbeteren én tegelijkertijd kunt werken aan een betere nachtrust en aan het behouden van een gezonde bloeddruk en hartslag?


Dit is namelijk mogelijk. Klinkt te mooi om waar te zijn?

Blijf lezen. Want ik laat je precies zien hoe jij dit kunt realiseren.

Gratis proefweek

Yoga helpt je een evenwicht bereiken tussen het

lichaam en de geest om innerlijke rust te bereiken.

Monique Veneman Docent Yogalates 'Stap voor stap in balans'

Ik ben Monique Veneman 53 jaar oud getrouwd en 2  zoons! Ik word er blij van om mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen en te leren in hun kracht te staan Ik ben onderneemster & levensgenieter! Samen met mij man Patrick runnen wij Fit & Fun al 17 jaar! Ik heb al meer dan 30 jaar ervaring als groepslessen instructeur, voedingsconsulent en lifestylecoach wat ik nog altijd met veel plezier doe.  Vroeger dacht ik altijd dat yoga maar zweverig was. Ik gaf toen ook alleen maar van die heftige lessen waar je jezelf flink in het zweet moest werken behalve Pilates.

10 jaar jaar geleden zat ik in precies dezelfde situatie als jij. Ik kreeg zelf met gezondheids klachten te kampen.  Daardoor had ik  last van stress, prikkelbaarheid, slecht slapen en weinig energie. Ik wilde me weer sterk en gezond voelen en de dingen die ik leuk vind vol energie kunnen doen! Ik ben de yoga opleiding  gaan volgen en Quigong.  En ik vond het geweldig! Toch liep ik  tegen een ding aan...ik wilde iets anders wat nog nergens was. Een combinatie van Pilates Yoga Tai Chi en Qigong en wat voor iedereen toegankelijk is. 

En zo ontstond de les Yogalates wat ik nu al 10 jaar met super veel plezier doe!

Ik sta vol in het leven en geniet terug met volle teugen. Ik pak alles vanuit de positieve kant aan en zie tegenslagen als kans om te groeien en mezelf te blijven ontwikkelen.

Mijn passie is om anderen te begeleiden naar een leven vol levensenergie en vreugde!

En dat is een cadeau voor ons beide🎁

Duidelijke uitleg

Het moet voor iedereen duidelijk zijn hoe elke oefening moet en waar elke oefening goed voor is en dat leg ik allemaal uit tijdens de les!

Toegankelijk

Iedereen moet op een toegankelijke manier kennis kunnen maken met Yogalates en de voordelen ervan ervaren.

Geschikt voor iedereen

Yogalates is geschikt voor beginners, maar ook waardevol zijn voor (licht) gevorderden. Ook met lichamelijke klachten.... 

Inmiddels hebben we 100+ gelukkige en stressvrije cursisten, zoals hen:

Yogalates is een geweldige manier om mijn geest en lichaam te ontspannen en te versterken. De lessen zijn leerzaam en uitdagend en ik geniet ervan om nieuwe poses en ademhalingstechnieken te leren.
Olivia van den Berg
Ik voel me erg goed bij yogalates en kan me beter ontspannen en mijn hoofd leeg maken. Echt een uitkomst Yogalates.
Andrea

Andrea van Bommel

Sinds ik de lessen volg slaap ik veel beter en sta ik fit op. Ik ben veel alerter bij moeilijke vraagstukken op werk en mijn inzicht is veel beter. Ik voel mij gewoon fitter! Ik kan deze les aan iedereen aanbevelen!
Sophie Dijkstra

Jouw reis naar meer balans start met...

1. De juiste mindset

Met de juiste mindset haal je meer uit yogalates. Naast het leren van nieuwe poses en ademhalingstechnieken, ga je ook leren over de juiste mindset en hoe je jouw geest zo optimaal mogelijk kunt kalmeren en concentreren. Dit gaat je helpen om beter om te gaan met stress en negatieve emoties om meer in het moment te zijn.

2. Focus op jezelf

Tijdens de yogalates nemen we je aan de hand om je volledig op jezelf te laten focussen en de aandacht op het moment te richten. We laten je kennismaken met verschillende ademhalingstechnieken die je helpen je geest te kalmeren, je te concentreren en om je bewust te worden van het moment.

3. Jezelf openstellen

Gedurende de lessen nemen we je mee in de technieken waarmee je je volledig open kunt stellen en je bewust kunt worden van je emoties en gedachtes. Dit kan je helpen om beter te luisteren naar je lichaam en om te zien wat het nodig heeft om in balans te blijven.

4. Het de tijd geven

Het duurt even voordat je de verschillende poses en ademhalingsoefeningen onder de knie hebt. Na je eerste les kun je denken dat het misschien niets voor jou is, probeer het dan toch nog een keer de kans te geven.

Je verbetert je fysieke, mentale én emotionele gezondheid in korte tijd. Hierdoor voel je je weer sterk en gezond en kun jij dat wat je écht leuk vindt, vol energie doen.

Tijdens het volgen van Yogalates leer je alles over... 

Ademhaling

Leer ademhalen op de juiste manier. Veel mensen ademen verkeerd, wat direct voor meer stress kan zorgen. Door je ademhaling te leren beheersen, verbeter je je kracht en uithoudingsvermogen, kun je je beter concentreren en ontspannen.

Flexibilieit en kracht

We gaan aan de slag met zowel houdingen die je flexibiliteit verbeteren, als houdingen die pittiger zijn en je lichaam sterker maken. Dit zorgt voor een krachtig en gezond lichaam waarmee je vol achter je doelen aan kunt gaan.

Ontspanningsoefeningen

Naast de fysieke houdingen bevat elke les ontspanningsoefeningen, een eindontspanning en een korte meditatie. Deze oefeningen helpen je de effecten van de les te voelen en jouw rondrazende gedachten te kalmeren.

Alle basisoefeningen

Yogalates bevat alle basishoudingen binnen de Yoga, Tai chi, Qigong en Pilates.


Bewegen op je ademhaling

Tijdens de les leer je jouw ademhaling te linken aan de bewegingen die je doet. Dit zorgt ervoor dat je jouw adem door je lichaam kunt laten stromen, wat bijvoorbeeld goed is tegen spanningen in de nek, schouders en onderrug. 

Diverse Yogaseries

Naast de losse houdingen, heb je straks ook diverse Yogaseries onder de knie, zoals de Zonnegroet. Dit zijn reeksen van specifieke yoga-oefeningen die op een bepaalde volgorde worden uitgevoerd en zijn afgestemd op een bepaald doel.


Yoga is een toegankelijke en veelzijdige manier om je gezondheid

en welzijn te verbeteren, zonder dat het veel tijd kost.

Yoga is een manier om te ontspannen en tegelijkertijd je fysieke en mentale gezondheid te verbeteren.

Elke dag starten er mensen met Yoga vanwege de voordelen...

  • Deelnemers voelen zich gezonder en lekkerder in hun lichaam
  • Lichamelijke pijntjes verminderen of trekken helemaal weg
  • Deelnemers hebben meer energie en een betere nachtrust
  • Rug-, nek-, en schouderklachten verminderen of trekken helemaal weg
  • Deelnemers vallen af en maken gemakkelijker bewuste en gezonde keuzes
  • Deelnemers voelen zich simpelweg gezonder en gelukkiger

Zet vandaag jouw eerste stap naar meer balans.

Klik hieronder voor je gratis proefweek!

Klik hier voor je Gratis proefweek