eGym

Fit & Vitaal in 2x 30 minuten

Wil jij eens wat anders proberen dan de standaard groepslessen of fitness? Dan is eGym iets voor jou! Trainen met behulp van eGym is een effectieve en veilige manier om te sporten. De professionele eGym fitnesstoestellen genereren weerstand door middel van een elektrische motor. Ook passen de toestellen zich automatisch aan de kracht van de sporter aan. Ontdek of eGym fitness iets voor jou is!

De eGym cirkel

Tijdens een eGym training voer je oefeningen uit op volautomatische toestellen die in een cirkel staan. Dit wordt ook wel de eGym cirkel genoemd. Tijdens de eerste training in de eGym cirkel worden jouw persoonlijke gegevens, zoals trainingsgewicht ingesteld. Deze gegevens worden opgeslagen op een speciale chip, zodat de toestellen zich de volgende training automatisch aan jou kunnen aanpassen. Elke deelnemer aan de eGym cirkel begint op een ander toestel. Na een aantal minuten wisselt iedereen op hetzelfde moment door naar een ander toestel. Hierdoor doe je in 30 minuten een gehele workout.

Wat zijn de voordelen?

Het trainen met eGym toestellen brengt veel voordelen met zich mee. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet:

Veilig: Doordat de fitnesstoestellen zich automatisch aanpassen aan jouw trainingsgewicht en zitpositie train je veilig en verklein je de kans op blessures.

Extra hulp via een personal touchdisplay: Om jou nog wat extra te helpen krijg je ook via een persoonlijke touchdisplay instructies door over de uitvoering van de oefening. Zo voorkom je dat je een oefening verkeerd uitvoert en blessures oploopt.

Geen wachttijden: Nog een voordeel is dat je niet hoeft te wachten totdat de toestellen vrij zijn. Doordat je gelijktijdig wisselt van toestel kun je in één keer door.

eGym app

De trainingsgegevens worden automatisch gesynchroniseerd met het platform van eGym. Voor de leden van een eGym fitness programma zijn de gegevens gratis toegankelijk via de website van eGym of de fitness app. Hier kun je zowel trainingsschema’s opslaan en aanpassen, als de trainingen analyseren.

Ervaar eGym zelf en schrijf je nu in voor een gratis proefles

Wil je zeker weten dat eGym iets voor jou is voordat je een abonnement afsluit? Schrijf je dan nu in voor een gratis proefweek en ontdek de voordelen van eGym fitness. Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Wil je zelf een keer ervaren of Fit & Fun Sports bij jou past? Claim dan nu jouw gratis proefweek!
LET OP: Elke week slechts 7 plekken beschikbaar. Vol = Vol.