Yogalates


Yogalates

Check It Out Today!

Yogalates


IT NEVER GET EASIER! BUT YOU JUST GETS BETTER

Yogalates is een Total Body Toner De Yogalates geeft het lichaam de voordelen die het beoefenen van zowel yoga als pilates met zich meebrengt. Sterkere spieren, verbeterde lichaamshouding en kernstabiliteit. Resultaat is verbetering van de doorbloeding, verhoging van de weerstand en afname van klachten die ontstaan door spanning.

Er is veel aandacht voor de buik en rugspieren en het losmaken van je rug maar je armen en benen worden echter niet vergeten. Door het uitvoeren van de oefeningen met concentratie en ademhaling draagt het bij aan het verbinden en versterken van het lichaam met een toename van lichaamsbewustwording tot gevolg.

De oefeningen zijn heel gecontroleerd en komen voort uit de basis beweegleer van Pilates en Yoga. Na afloop van de les voel je je uitgerust en sterker.


Agenda


Dinsdag

10:00 AM - 10:30 AM
Yogalates
Locatie: Fit&Fun

Woensdag

07:00 PM - 08:00 PM
Yogalates
Locatie: Fit&Fun

Yogalates


 
0
 
0
 
0
 
0

Contact


  • Lommel, BelgiĂ«
  • 3920

PROBEER ONS UIT! GRATIS 14 DAGEN PAS🙏 Wil je eens vrijblijvend kennismaken met ons? Geef je dan op voor een gratis 14 dagen pas. Wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op. Ook mag je een vriend of vriendin meenemen🎉