Wie ben ik?

Monique Veneman Wie ben ik ? Ik ben Monique Veneman Ik word er blij van om mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen en te leren in hun kracht te staan Ik ben onderneemster & levensgenieter! Ik sta vol in het leven en geniet terug met volle teugen. Ik pak alles vanuit de positieve kant aan en zie tegenslagen als kans om te groeien en mezelf te blijven ontwikkelen. Mijn passie is om anderen te begeleiden naar een leven vol levensenergie en vreugde! En dat is een cadeau voor ons beide.

Meer Informatie

Aanpak!

Aanpak We doen een intake waarbij we alle pijlers die van invloed zijn op je huidige leefstijl en vitaliteit in kaart brengen. Zo kijken we naar beweging, voeding, slaap, ontspanning, persoonlijke ontwikkeling, eigen regie, sociale contacten, relatie en zingeving. Dat helpt je inzicht te krijgen waar voor jou de winstpunten zijn om je beter te voelen🙂

Meer Informatie

Samenwerking

Samenwerking Informeer hiernaar bij uw verzekering. Werkgevers vergoeden steeds vaker de kosten van coaching of deelname aan workshops, als onderdeel van het arbeidsvoorwaarden pakket. Vanuit het opleidingsbudget of beperking ziekteverzuim. Vraag uw werkgever. • Veel Hoge Scholen en universiteiten kennen ook een vergoeding voor deelname aan workshops of individuele begeleiding. • Voor ondernemers is coaching doorgaans aftrekbaar voor de belasting. Heeft u een uitkering? Informeer bij uw e-coach van het UWV of u in aanmerking komt voor een Persoonlijk Re-integratie budget of Individuele Re-integratie Overeenkomst. Hieruit kan vaak kosten voor coaching worden betaald. Minimum inkomens Voor particulieren, studenten en ondernemers met een minimum inkomen, is overleg over het tarief of betalingsregeling mogelijk.

Meer Informatie

Tarieven

Wil jij investeren in je gezondheid👌

Meer Informatie