Fit & Fun Sports

Fit and Fun in Lommel: sporten voor iedereen

Iedereen heeft een andere motivatie om te gaan sporten, en dat is precies waarom je bij Fit and Fun in Lommel aan het juiste adres bent. Wij vinden het belangrijk dat je kan sporten op jouw niveau en dat het fitnessprogramma wordt aangepast aan jouw wensen en doelen. Wil je graag spieren kweken of juist een aantal centimeters verliezen? Bij Fit and Fun in Lommel zorgen wij ervoor dat jij jouw doelstelling bereikt!

Persoonlijke begeleiding

Wij vinden het belangrijk dat sporten leuk is en dat je gemotiveerd blijft om naar de sportschool te gaan. Persoonlijke begeleiding en aandacht staan daarom centraal bij Fit and Fun. Samen met je eigen personal coach stel je je doel op en maak je een gepersonaliseerd fitnessprogramma. Tijdens het programma heb je iedere week telefonisch spreekuur en wordt je persoonlijk begeleid om te zorgen dat jij jouw doelen behaalt. Is het niet gelukt om jouw doel te behalen? Dan krijg je je geld terug. Wij willen namelijk dat iedereen tevreden onze sportschool weer verlaat.

Ruim aanbod aan groepslessen

Afwisseling tijdens het sporten is natuurlijk altijd fijn en hieraan zal het je niet ontbreken bij onze sportschool in Lommel. Wij hebben een ruim en gevarieerd aanbod aan groepslessen, van Pilates tot Bodybox. Wil je weten welke groepslessen wij nog meer aanbieden? Kijk dan snel op onze pagina over de groepslessen.

Het kan natuurlijk zijn dat je nog niet weet welke groepsles voor jou is. Bij Fit and Fun kun je een gratis proefweek doen, zodat je alle groepslessen een keer kunt proberen.

Abonnement op maat

Geen sporter is hetzelfde en daarom bieden we niet alleen gepersonaliseerde fitnessprogramma’s, maar ook gepersonaliseerde abonnementen. Op basis van jouw behoeften en doelen wordt voor jou het ideale abonnement samengesteld. Om aan te geven welke doelen en behoeften je hebt, kun je onze gratis fittest invullen. Een medewerker zal dan contact met je opnemen om te bespreken welk abonnement het beste bij jou past.

Kom sporten bij Fit and Fun!

Ben je ook enthousiast geraakt en kun je niet wachten om lekker te gaan sporten? Vul onze fittest in om te weten welk lidmaatschap bij jou past of kies voor een gratis proefweek. Zo kun je zelf ervaren hoe leuk sporten kan zijn!

Wil je zelf een keer ervaren of Fit & Fun Sports bij jou past? Claim dan nu jouw gratis proefweek!
LET OP: Elke week slechts 7 plekken beschikbaar. Vol = Vol.