Personal coach plan 1,99 euro per week!


PERSONAL COACH PLAN 
(1x per 6 weken)
Bij Fit&Fun werken we met het Personal Coach Resultaat Systeem. Hiermee word je aan een coach gekoppeld die samen met jou je doelstellingen gaat vastleggen.
Om dat te kunnen realiseren krijg je precies de begeleiding die je nodig hebt, en dat maakt dit systeem te allen tijde maatwerk! Jij kent jezelf en jouw lichaam het beste, en vanuit dat oogpunt wordt er een traject opgezet.
Het traject is gebaseerd op het verbeteren van zowel je fysieke als je mentale gemoedstoestand. Zo wordt er naast de lichamelijke trainingen veel aandacht besteed aan voeding en het zo goed mogelijk gebruikmaken van je eigen kwaliteiten.
We doen een BODYANALYSE
Dit is een fit-check en een persoonlijk gesprek, aan de hand daarvan worden doelen gesteld en een persoonlijk voedingsadvies gegeven.
Er zijn legio voorbeelden waarbij voeding een rol speelt, vermoeidheid, tegenvallende resultaten, maar ook lichamelijke klachten kunnen voeding gerelateerd zijn. Naast het advies in je dagelijkse voeding waar helaas vaak tekorten in zijn, werken we ook optioneel met supplementen waar mee je dat goed kan aanvullen.
De Inbody test belicht de huidige ‘stand van zaken’ en geeft aan waar eventueel aan gewerkt kan worden. De bedoeling is dat je, door de juiste keuzes te maken, weer goed in je vel komt te zitten waardoor positiviteit meer ruimte krijgt.

PERSONAL COACH PLAN TOEVOEGEN AAN JE LIDMAATSCHAP!

Go For It! Voor maar €1,99 per week* Kies voor deze 'Extra'  Personal coach plan wanneer jij je inschrijft bij Fit&Fun!


Sportdrank voor 0,99 euro per week!


XXL Sportdrank
HYDRATEREN IS PRESTEREN
Wist je dat teveel vochtverlies een negatief effect heeft op je sportprestaties? Daarom is het belangrijk om voor, tijdens én na je workout goed te blijven drinken. Zo houd jij je lichaam in balans en kan je vol energie werken aan je fitnessdoelen. YANGA Sports Water helpt je hierbij en is verkrijgbaar in ál onze clubs!
De voordelen op een rijtje
• 6 verfrissende fruitsmaken
• Verrijkt met essentiële vitamines
• Suikervrij en zonder kleurstoffen
• Herstelt je vochtbalans
• Draagt bij aan de afvoer van afvalstoffen
• Bevat slechts 5 calorieën per bidon
• Altijd perfect gekoeld
•    Je kan je bidon elke 20 minuten zelf vullen! 
XXL WATER 2X GRATIS TAPPEN
Klaar om je hydratatie game een upgrade te geven? Met je sportpas kan je XXL Sports Water 2x gratis tappen bij de XXL automaat in de club. Enneuh, het leuke is: je hebt je bidon binnen no-time gevuld!
Zo werkt het
1.    Scan je sportpas bij de XXL automaat
2.    Zet je bidon onder de tap
3.    Kies je favoriete smaak*
4.    En… tappen maarrr!
*Je kan kiezen uit verschillende smaken😀 Liever geen smaakje? Vul je bidon dan met héérlijk gekoeld water.

XXL SPORTS WATER TOEVOEGEN AAN JE LIDMAATSCHAP🙏

Go For It! Voor maar €0,99 per week* kan je bij-Fit en Fun XXL Sports Water tappen.
Kies voor deze 'Extra' wanneer jij je inschrijft bij Fit&Fun!