Op weg naar nieuwe energie!

                                   

Op weg naar nieuwe energie

Op weg naar nieuwe energie!

Heb jij stress, een burn-out en wil je een leefstijl-switch maken om gezond en vitaal ouder te worden!
Heb je het gevoel dat je op een burn out afstevent of dat je energie te kort hebt…
dan zal ik je coachen om je levensstijl terug in balans te brengen…
en ingeval door te verwijzen naar een arts, psycholoog of burn out coach🌺

Lifestylecoaching
STRESS
Het overkomt iedereen wel eens. Iedereen voelt zich wel eens moe of overspannen. We hebben de neiging om van hot naar her te hollen, we denken te moeten voldoen aan bepaalde verwachtingen van man of vrouw, vrienden, baas, of we moeten toch nog even nog alle sociale media hebben gecheckt.

Wil je uit de drukdoenerij stappen, jezelf bovenop plaatsen en een eigen unieke houding ontwikkelen om met stress om te gaan? Ik wil je graag helpen, je eigen keuzes te maken, de stress de baas te kunnen.

Kies bewust en kies voor jezelf. Via inzicht in je situatie en het gebruik van stress reducerende technieken leer je omgaan met de verschillende situaties die bij jou een stressreactie uitlokken.
Burn out
Blijft de stress reeds lange tijd aanhouden?
Voel je echter langdurig de energie uit je lijf wegsijpelen?
Voel je je erg prikkelbaar, emotioneel erg kwetsbaar, en zijn al die klachten bovendien werk gerelateerd? Dan is het goed mogelijk dat je op een burn-out afstevent.
Met een open en begripvolle houding leef ik me in jouw situatie en gaan we samen op zoek naar hoe we jou weer sterker kunnen maken zodat je met nieuwe energie en enthousiasme je lijf, je brein, je situatie weer de baas kunt.
Verlang jij er ook naar je lekker te voelen in je eigen lijf, je krachtig voelen, energiek te zijn en vol levenslust? Dat er een gevoel van zingeving is waarbij je leven zoals je het vorm geeft klopt en aansluit bij jouw waarden?
Leefstijl-en vitaliteitscoaching is een heel laagdrempelige manier om positief met je eigen gezondheid aan de slag te gaan met lange termijn resultaten. Een gezonde leefstijl vanuit een integrale aanpak draagt op een positieve wijze bij in het gezond en vitaal ouder worden. Vanuit respect voor je ene unieke lichaam en de wens om goed voor jezelf te willen zorgen🍀

Wie ben ik?

Monique Veneman Wie ben ik ? Ik ben Monique Veneman Ik word er blij van om mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen en te leren in hun kracht te staan Ik ben onderneemster & levensgenieter! Ik sta vol in het leven en geniet terug met volle teugen. Ik pak alles vanuit de positieve kant aan en zie tegenslagen als kans om te groeien en mezelf te blijven ontwikkelen. Mijn passie is om anderen te begeleiden naar een leven vol levensenergie en vreugde! En dat is een cadeau voor ons beide.

Meer Informatie

Aanpak!

Aanpak We doen een intake waarbij we alle pijlers die van invloed zijn op je huidige leefstijl en vitaliteit in kaart brengen. Zo kijken we naar beweging, voeding, slaap, ontspanning, persoonlijke ontwikkeling, eigen regie, sociale contacten, relatie en zingeving. Dat helpt je inzicht te krijgen waar voor jou de winstpunten zijn om je beter te voelen🙂

Meer Informatie

Samenwerking

Samenwerking Informeer hiernaar bij uw verzekering. Werkgevers vergoeden steeds vaker de kosten van coaching of deelname aan workshops, als onderdeel van het arbeidsvoorwaarden pakket. Vanuit het opleidingsbudget of beperking ziekteverzuim. Vraag uw werkgever. • Veel Hoge Scholen en universiteiten kennen ook een vergoeding voor deelname aan workshops of individuele begeleiding. • Voor ondernemers is coaching doorgaans aftrekbaar voor de belasting. Heeft u een uitkering? Informeer bij uw e-coach van het UWV of u in aanmerking komt voor een Persoonlijk Re-integratie budget of Individuele Re-integratie Overeenkomst. Hieruit kan vaak kosten voor coaching worden betaald. Minimum inkomens Voor particulieren, studenten en ondernemers met een minimum inkomen, is overleg over het tarief of betalingsregeling mogelijk.

Meer Informatie

Tarieven

Wil jij investeren in je gezondheid👌

Meer Informatie

Op weg naar nieuwe energie

  • Balendijk 70a, 3920 Lommel, België
  • Fit & Fun Fitness en Healthclub Lommel

*
*