Nieuws

  • 24/7 Fitness bij Fit and Fun Sports

    Bij Fit and Fun Sports in Lommel is 24/7 7 dagen per week geopend! Je kunt bi...

    Lees meer
Meer nieuws

Bedrijfsfitness

Een gezond bedrijf begint met een gezonde werknemer. Dat sport een positieve invloed heeft op onze gezondheid is algemeen geweten. Wat echter vaak over het hoofd wordt gezien, is het feit dat deze positieve effecten zich ook uiten in het bedrijfsleven. Zo zijn de daling van het ziekteverzuim, het betere stressmanagement, een hogere productiviteit en minder arbeidsongevallen slechts enkele van deze effecten.

Door onze kwalitatieve begeleiding op maat, onze degelijke en aangename infrastructuur en onze proffesionele aanpak gaan steeds meet bedrijven met ons in zee. Onze bedrijfsformule geeft bedrijven de mogelijkheid om in de gezondheid van hun werknemers te investeren zonder daarvoor een cent te moeten uitgeven.

Meer weten over de mogelijkheden voor bedrijfsfitness bij Fit & fun sports? 

Vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.


Fit and Fun Sports  in Lommel is dé plek voor individueel fitness, groepsfitness & de E-gym Cirkel. Bij Fit and Fun Sports ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

Nieuws

  • 24/7 Fitness bij Fit and Fun Sports

    Bij Fit and Fun Sports in Lommel is 24/7 7 dagen per week geopend! Je kunt bi...

    Lees meer
Meer nieuws

Contact

Fit and Fun Sports
Balendijk 70A
3920 Lommel

32(0)11 57 55 19

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.