fitness 24/7 totaal vernieuwd


Fit & Fun is al meer dan 14 jaar DE Fitnessclub van Gemeente Lommel. Patrick en Monique en hun Team helpen je altijd met veel passie, enthousiasme en vakkennis met het behalen van je doelen. Boek snel, gezond en op verantwoorde wijze resultaat in onze groepslessen of in onze fitness waar je op spiksplinternieuwe toestellen kan trainen. We voorzien je graag van het juiste advies!

Fit&Fun

Maak kennis met ons totaal vernieuwde club!

Faciliteiten
Voor alle inwoners van Lommel en omstreken biedt onze sportschool een perfecte uitvalsbasis om even dat momentje voor jezelf te pakken. Volledig ingericht met de nieuwste apparatuur uit 2021👌
Wij laten je graag een keer onze prachtige club zien en geven vrijblijvend advies.
Vraag nu een 14 dagen pas om twee weken lang te komen sporten bij Fit&Fun Lommel🎉

👉Klik hier voor je 14 dagen gratis sportpas
Faciliteiten

Personal coaching!


Een effectieve manier om aan je gezondheid te werken

PERSONAL Coaching!
Wil jij graag werken aan jouw persoonlijke doelstellingen en zoek je extra hulp? Bij Fit&Fun werken we met een Personal trainer! Je wordt aan een coach gekoppeld die jou gaat helpen met het vastleggen en uitwerken van deze doelen.
Tijdens dit traject werk je aan het verbeteren van zowel je fysieke, als je mentale gemoedstoestand. We kijken naar de training, maar besteden ook aandacht aan voeding en lifestyle.
Het gehele traject is maatwerk. Omdat ieder lichaam anders in elkaar steekt en iedereen een ander doel heeft.
Zo krijg jij precies die begeleiding die je nodig hebt👌👌

👉Klik hier voor de gratis 14 dagen sportpas✨

Check It Out Today!

Claim je 14 dagen gratis sportpas!

Contact


Probeer ons uit! Gratis 14 dagen pas

  • Lommel, België
  • 3920

PROBEER ONS UIT! GRATIS 14 DAGEN PAS🙏 Wil je eens vrijblijvend kennismaken met ons? Geef je dan op voor een gratis 14 dagen pas. Wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op. Ook mag je een vriend of vriendin meenemen.