F.A.Q  i.v.m Corona


V: Zijn alle sportclubs gesloten?
A: Ja, momenteel zijn alle clubs in België gesloten sinds woensdag 28/10 – 22u30 in Vlaanderen en sinds maandag 26/10 in Wallonië en Brussel.
V: Tot wanneer zijn de clubs gesloten?
A: We volgen de richtlijnen van de autoriteiten. Tot nader order blijft onze club gesloten.


V: Mag ik een compensatie verwachten voor de gesloten periode?
A: Je mag een compensatie verwachten die overeenstemt met de gesloten periode. Als je ervoor gekozen hebt om jouw lidmaatschap te bevriezen, zal dit automatisch verrekend worden met één van jouw volgende betalingen. Indien je niet gekozen hebt om je lidmaatschap te bevriezen, hebben we je via een email geïnformeerd over jouw mogelijke compensatie opties.
V: Wat gebeurt er met mijn abonnement en betalingen indien de club voor langere periode gesloten is?
A:Wij zorgen dat je een compensatie krijgt en houden je op de hoogte via mail.Jazeker via het facebook platform kun je de online lessen volgen! Klik op het lesrooster tijdens corona!
Ook later kun je de lessen nog terug kijken of opnieuw volgen. Ga dan naar de facebookpagina fitandfunsports en klik op video''s en je hebt een enorme keuze aan groepslessen!

V: Ik wil graag thuis trainen. Hoe doe ik dat?
A: Bij Fit en fun lid krijg je alle ondersteuning die je nodig hebt, zowel binnen als buiten de fitnessclub. Wat je doel ook is, wij geven je de middelen om het te bereiken. Je kan al onze materialen lenen om de groepslessen te volgen via onze facebook pagina.
Ook via ons platform Les mills on~demand kun je heel veel workouts volgen
V: Hoe kan ik mijn trainingen intenser maken zonder gewichten?
A: Hier zijn enkele eenvoudige en creatieve voorbeelden: Steek een aantal boeken in een rugzak om de kettlebel te vervangen bij lunges of squats. Of gebruik flesjes water voor de bicepscurl...


V: Neemt -Fit en Fun extra maatregelen op het gebied van veiligheid & hygiëne?
A: Fit en Fun volgt de richtlijnen van de overheid.
V: Wat zijn de nieuwe huisregels of richtlijnen?
A: We volgen nog steeds dezelfde huisregels
Sinds de vorige lockdown heeft Fit en Fun geïnvesteerd in extra maatregelen:
- Extra poets- en ontsmettingsblokken
- Handgels
- Temperatuurmetingen
- reservatieblokken
We houden de richtlijnen in de gaten, en passen ons aan aan de telkens veranderende situatie.
V: Kan ik 24 uur per dag en 7 dagen per week trainen in de club?
A: Nee, nog niet, in de eerste periode van de heropening zijn er misschien nog beperkingen. We zullen de regels van de overheid dan respecteren
V: Moet ik een mondkapje dragen?
A: Ja, opgelet : in alle clubs is het vanaf 25/07 verplicht om mondmaskers te dragen in publieke ruimtes alsook in onze fitnessclubs. Bij statische workouts (bv loopband) waarbij 1,5m social distancing gegarandeerd is, geldt deze verplichting niet.


V: Hoe kan ik het reserveringssysteem gebruiken?
A: Via onze website kun je reserveren voor de groepslessen
V: Waarom werkt Fit en Fun met een reserveringssysteem?  
A: Gezien de regelgeving van de lokale overheden hebben we een toegangscontrolesysteem nodig om ervoor te zorgen dat het aantal mensen dat zich in de club bevindt niet hoger is dan het maximale toegestane aantal dat door de autoriteiten is vastgesteld. Daardoor zijn we in staat om je veiligheid beter te waarborgen. 
V: Kan ik twee reserveringen maken op één dag? 
A: Ja, nadat je eerste reservering verlopen is, kun je een nieuwe reservering maken indien er een tijdsslot beschikbaar is.
V: Hoe lang dienen we dit reserveringssysteem te gebruiken? 
A: We weten nog niet wat de toekomst ons gaat brengen, zo lang als de regering ons dit opdraagt, gebruiken we dit systeem.
V: Moet ik een reservering maken elke keer dat ik naar de club wil? 
A: Ja... met deze twee uitzonderingen:
V: Kan ik mijn workouts een hele week van tevoren inplannen in het reserveringssysteem? 
A: Helaas, dat is niet mogelijk. Om ervoor te zorgen dat iedereen naar de club kan komen, gelden er een paar beperkingen. Je kunt één workout-reservering maken. Na deze workout kun je je volgende reservering maken.

V: Hoelang kunnen we in de club blijven? (per reservering)
A: Het is heel belangrijk dat je de club binnenkomt en verlaat binnen je gereserveerde periode. Dit zorgt ervoor dat we de capaciteit van leden die trainen in onze fitnessclubs veilig kunnen beheren.
V: Kan ik de dag/ het uur van mijn reservering wijzigen?
A: Ja, zodra je je huidige reservering hebt geannuleerd, kun je een nieuwe maken voor de gewenste tijdsperiode (indien beschikbaar). 
V: Kan ik mijn reservering annuleren? 
A: Ja, op elk moment voor het aanvang van het start uur van je reservering.


V: Zijn alle  clubs gesloten?
A: Ja, momenteel zijn alle clubs in België gesloten sinds woensdag 28/10 – 22u30 in Vlaanderen en sinds maandag 26/10 in Wallonië en Brussel.
V: Tot wanneer zijn de clubs gesloten?
A: We volgen de richtlijnen van de autoriteiten. Tot nader order blijft onze club gesloten.


Contact


  • Lommel, België
  • 3920

PROBEER ONS UIT! GRATIS 14 DAGEN PAS🙏 Wil je eens vrijblijvend kennismaken met ons? Geef je dan op voor een gratis 14 dagen pas. Wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op. Ook mag je een vriend of vriendin meenemen