De voordelen van Egym(Milon cirkel): snelle workout en gegarandeerde resultatenšŸ™


16 May
16May

Een van de beste manieren om aan om aan je lichaam te werken! Misschien wel de beste? Dat is de Egym(Milon cirkel)! Wat, waarom en hoe? Wij zetten alle voordelen op een rij( en ja dat zijn er best wat).


Wat is de Egym/ (Milon cirkel)?

De Egym cirkel is een workout waarbij je traint op 15 verschillende fitnesstoestellen. De toestellen worden op maat afgesteld.   

eGym werkt volledig volgens het principe van de Milon Cirkel, maar heeft geen zuil in het midden en is voorzien van een veel uitgebreidere animatie en wij hebben maar liefst 15 volgeautomatiseerde toestellen! 

De voordelen

Op maat

De krachttoestellen zijn volledig computergestuurd en worden automatisch afgesteld op basis van jouw lichaam en noden. Daardoor is EGym geschikt voor iedereen: van jong tot oud.

Veilig

De toestellen maken het haast onmogelijk om oefeningen op een foute manier uit te voeren. En omdat ze op maat afgesteld staan, is overbelasting niet van toepassing. Het gevolg: de kans op blessures is quasi nihil.

Eenvoudig

Alle toestellen staan  opgesteld. Het enige dat jij moet doen, is starten bij je eerste toestel en de instructies verder volgen. Je hoeft zelf niĆ©ts in te stellen! 

Optimaal resultaat

De resultaten zijn absoluut verbluffend. Je stofwisseling en naverbranding verloopt veel sterker en vlotter, en je verbruikt tot 30% meer calorieƫn op een week tijd. Het resultaat: je verliest centimeters Ʃn wint aan spierkracht!

Meer energie

Alsof dat nog niet genoeg is, zorgt  Egym er ook voor de je je algemeen beter voelt en energieker door het leven gaat. De voordelen van regelmatig sporten reiken soms verder dan je in eerste instantie zou denken.

Snel

Een training op de eGym duurt amper 35 minuten ā€“ en lijkt voorbij te vliegen dankzij de afwisselende oefeningen. Met een optimale trainingsfrequentie van 2x per week of eventueel per 10 dagen, hoef je niet ontzettend veel tijd vrij te maken!

Geen spierpijn

Echt waar. Alle toestellen werken met druk en tegendruk, wat garandeert dat je de dag erna op geen enkel moment spierpijn zult voelen. 

  • Veilige, effectieve & comfortabele training door 1RM test
  • Leuk, makkelijk & motiverend
  • TijdsefficiĆ«nt: 2x per week 30 minuten
  • Individuele trainingsprogrammaā€™s gebaseerd op je persoonlijke doel
  • Je eigen digitale personal trainer via EGYM Trainer
  • Altijd inzicht in je trainingsresultaten via je smartphone

Test de Egym gratis uit!

Graag zelf eens een workout op de eGym ervaren? Registreer je gratis en probeer de Egym cirkel uit. Claim je 14 dagen gratis sportpas!